Nina H.

Nina H.

Nina startet Step In Dansestudio i 1997, og underviser i dag i klassisk ballett og jazzdans, ved siden av sine administrative oppgaver ved skolen.

Nina er utdannet dansepedagog fra Den Norske Balletthøyskole og har i tillegg vært elev ved Perry Dance Center i New York. Hun har undervist i ulike dansestiler siden 1985, og har i tillegg bred erfaring med dans både på og av scenen. Hun har medvirket som danser og statist i musikkvideoer og filmer, og i 1985 var hun med som danser i den første oppsetningen av musikalen Which Witch. Videre har hun vært ansvarlig for en rekke forestillinger og revy/show både når det gjelder produksjon og regi. I tillegg til jobben på Step In er Nina pedagog ved danselinjen på Langhaugen Videregående skole.

Iselin G.

Iselin G.

Iselin G. er daglig leder ved Step In, og har jobbet ved skolen siden 2004. Iselin tok utdanning som fysioterapeut etter danselinjen, og har master i skadeforebygging for dansere. Iselin har undervist i Jazz, Barnedans og Klassisk Ballett, holdt kurs i skadeforebygging og anatomi, og underviser i dag Jazz for voksne, ved siden alle oppgaver som skolens potet!

Camilla R.

Camilla R.

Camilla R. er utdannet dansepedagog fra Den Norske Balletthøyskole, og har også tatt forstudium i dans ved Spin Off. Hun har vært elev ved Centre International De Danse Rick Odums i Paris, og trent ved EDGE Performing Arts Center i Los Angeles, Broadway Dance Center i New York, og Peridance i New York. Camilla har undervist i over 11 år, og har bred erfaring som pedagog her ved Step In, men også fra Oslo Musikk og Kulturskole. Idag underviser hun i Klassisk Ballett, Jazz og Moderne samt ved danselinjen på Langhaugen videregående skole og Osterøy Kulturskule. Camilla er prosjektleder og mentor hos oss!

Stine

Stine

Stine har bachelor i dansepedagogikk fra Norges Dansehøyskole, trent ved Broadway Dance Center i New York, og har undervist i over 4 år ved Step In Dansestudio.
Stine har også jobbet ved administrasjonen ved Step In, og vært assisterende daglig leder i en lengre periode. Hun jobbet som danser/skuespiller i Vennebyens sceneshow i 2 år, på deres Norgesturne. Erfaringen med scenisk arbeid rettet mot barn har gjort Stine til en leken pedagog, med mye engasjement i formidlingen av dansekunst til barn. Stine underviser i Jazz, Barnedans og Klassisk Ballett hos oss. 

Camilla A.

Camilla A.

Camilla A. er utdannet Dansepedagog ved Danshøgskolan i Stockholm. Hun har også danseutdannelse fra Broadway Dancecenter i New York, Danscenters YF streetlinje i Stockholm og Bårdar. Hun har senere tatt utdanning i tilpasset opplæring og spesialpedagogikk ved Høgskulen på Vestlandet. Camilla har i tillegg reist mye og deltatt på workshop og jams i blant annet USA, Sverige og Frankrike.
Hos oss har Camilla undervisning i Hip Hop, House og Jazz, og er fagansvarlig for Street. Camilla er en erfaren pedagog som brenner for sitt fag, og har undervist dans i over 10 år. 

Elisabeth

Elisabeth

Elisabeth er dansekunstner og utdannet dansepedagog fra Kunsthøgskolen i Oslo og Høgskulen på Vestlandet.
Hun har jobbet som utøvende dansekunstner først med base i Oslo, nå med base i Bergen. Gjennom karrieren har hun blant annet jobbet som medskapende utøver for koreografene Henriette Pedersen, Jérôme Bel, Kristine Karåla Øren, Veronica Torseth, Therese Slob, Katrine Kirsebom, Siljeholm/Christophersen og Emilia Adelöw. Hun har også skapt egne forestillinger i samarbeid med Kristina Søetorp Wallace, og Solveig Styve Holte, samt eget soloarbeid. I samarbeidet med Søetorp Wallace og Styve Holte har hun skapt flere forestillinger for barn. Hun har også vært med å etablere ulike festivaler og tiltak for dansekunsten blant annet improfestivalen og Mind the Gap. Elisabeth underviser i Moderne og Klassisk Ballet ved Step In Dansestudio. 

Adeline

Adeline

Adeline har 3årig danseutdanning fra Bådar Akademiet i Oslo, og har videre tatt klasser ved Broadway Dance Center i New York, Suzanne Dellal Center i Israel, ImPulsTanz i Wien og Amsterdam. Adeline har også lang erfaring som frilansdanser og har medvirket i en rekke store oppsetninger, blant annet Grease i Oslo Spektrum, Jazz on Jazz på Edderkoppen teater i Oslo. Adeline har undervist dans i over 10 år, og er en av våre mest erfarne pedagoger. Adeline har også vært i skolens prosjektgruppe og vært med å koreografere og prodsere en rekke forestillinger i både Grieghallen og Fana Kulturhus. 

Ane 

Ane 

Ane er utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo og var danser i Oslo Danse Ensamble 2011-2015. Hun har jobbet med blant annet Subjazz, Masja Abrahamsen, Jo Strømgren, Tine Aspaas, Christoffer Arouni, samt ved Den Norske Opera og Ballett, Den kulturelle skolesekken og i produksjoner for NRK, TV2, TV3 og TVNorge. Etter å ha flyttet hjem igjen til Bergen har hun jobbet ved DNS og Bergen Nasjonale Opera og også hos oss ved Step In som kunstnerisk leder og koreograf for kompaniet PUR. 

Iselin S.

Iselin S.

Iselin S. har vært en del av Step In helt fra oppstarten av skolen, først som elev og senere som danselærer. Iselin har lang undervisningserfaring, og har jobbet ved flere danseskoler i rundt om i Norge, og som entertainer og artist i Spania. Idag underviser Iselin i Barnedans og Jazzdans hos oss, og er en av de mest erfarne barnedanslærerene vi har. Hun jobber samtidig også på barneskole, og har ansvar for dansebursdagene på Step In. 

Siren er utdannet dansepedagog fra Norges Dansehøyskole, og har også gått Bårdar Akademiet. Siren har undervist i 9 år, og er en av skolens mest erfarne pedagoger i Klassisk Ballett og barnekurs. Ved siden av sin undervisning har Siren også vært med å utarbeide skolens fagplan i Klassisk Ballett. 

Marte

Marte

Marte startet å danse som 4åring og har aldri sluttet! Hun er trent i både jazz, klassisk, moderne og Hip Hop, og elsker dugg på speilet, latter og applaus i danseklassene! Hun har trent ved Sidney Dance Company og jobber i dag også som sivilingeniør.

Marte underviser jazzdans.

Emilie H.

Emilie H.

Emilie H. har gått danselinjen ved Langhaugen og tok så en bachelor ved Norges Dansehøyskole med fordypning i jazzdans. Hun har arbeidet i mange år som danser, koreograf og pedagog i Oslo, men er nå endelig tilbake i Bergen.

Elen

Elen

Elen har undervist dans siden 1996 og har jobbet som profesjonell danser og koreograf i over 18 år. Hun er en av grunnleggerne av Schang Danceproductions og eier og grunnlegger av B’Hip Hop Dansestudio fra 2009-2018. Elen har dansebakgrunn fra England, USA og Norge, og har jobbet som danser og koreograf på bla TV2, NRK, Festspillene, Stageway, Kjendisgallaen, Sykkel-VM, Lars Vaular, Ylvis, Truls Svendsen, Raylee,
Stella Mwangi, Vinni, Gunnar Greve, Endre Nordvik, Jarle Bernhoft, Stian Blipp, Christine Hope m.fl. Hun elsker å undervise og finner en enorm glede i å se andre utvikle seg innen dansen. 

Gisela

Gisela

Gisela har jobbet ved Step In siden 2015, og underviser i Stepp. Gisela begynte med steppdans som ungdom i Tyskland, og hun har vært innom det meste innen scenisk dans. Hun har deltatt på flere internasjonale steppdansfestivaler og henter ellers mye inspirasjon via internettbasert steppdans-undervisning fra USA. Hun er også aktiv amatør-musiker i ensembler, og jobber til daglig som veterinær.

Eli

Eli

Eli har vært tilknyttet Step In siden oppstarten, og er vår vidunderlige altmuligkvinne som har ansvar for kostymer, rekvisitter og scenografi. Hun syr, vasker, bretter, teller, stryker, reparerer, speider og jakter etter skatter og har alltid akkurat det du trenger i lommen! 

Emilie Amanda

Emilie Amanda

Emilie Amanda er en av våre unge lovende. Hun deltar i vårt mentorprogram, med Camilla A. som mentor. Emilie har danser på Step In siden hun var 9år, og har vært innom de fleste stiler; Jazz, Hip Hop, Klassisk Ballett og House. Hun har vært med i talentprogrammet i både Hip Hop og Klassisk Ballett, og har deltatt på Soul Sessions Community.

Henriette

Henriette

Henriette er en av våre unge lovende. Hun er med i mentor programmet vårt og veiledes av pedagog Camilla A. Henriette har danset på Step In siden hun var 4 år, og har vært innom alle stiler; Barnedans, Jazz, Hip Hop, Moderne, Ballett og House. De siste årene har hun danset i hovedsak Hip Hop og House og vært endel av talentgruppen i Street. Henriette har også deltatt på det nasjonale prosjektet Soul Session Community.

Eva 

Eva 

Eva har selv vært elev ved Step In i mange år, og har jobbet ved Step In siden hun gikk danselinjen på Langhaugen. Senere har hun studerte dans ved Spin Off i Oslo, og utdanner seg nå til lærer ved Høyskolen på Vestlandet. Eva har erfaring fra de fleste stiler, men underviser idag i Klassisk Ballett og Barnedans hos oss.

Hanna 

Hanna 

Hanna startet som elev ved Step In, og har vært danser i PUR Jazzkompani i sesongene 2017/2018 og 2018/2019. Hun har gått danselinjen på Langhaugen videregående og danset pardans i USA i flere år. Hanna har også vært synlig på scenen i våre barneforestillinger, som en av hovedrollene der. Hanna startet i mentorprogrammet vårt i 2018, med Camilla R. som sin mentor. Hun underviser i dag jazzdans for barn og barnedans.

Susanne 

Susanne 

Susanne er en av våre unge lovende, og har vært hos oss ved Step In siden hun var 8 år gammel. Hun er med i mentor programmet, og veiledes av Camilla A. Susanne har vært innom de fleste stiler; Hip Hop, Jazz, Moderne, Klassisk Ballett og House, og startet som assistent hos oss i ung alder. Hun har deltatt i Talentprogrammet i Street og har gått Danselinjen på Langhaugen Vgs.

Stig

Stig

Info kommer!

Vilde

Vilde

Vilde er en av våre unge lovende, og har danset Hip Hop fra hun var 10 år gammel. Vilde er med i vårt mentorprogram og veiledes av Camilla A. Hun har deltatt på Soul Sessions Community og er også elev ved Danselinjen ved Langhaugen videregående skole.

Vibeche 

Vibeche 

Vibeche har danset hele sitt liv, og startet på sin fars danseskole allerede som 2åring. Hun har danset de fleste dansestiler, og har undervist ved Step In Dansestudio i over 10 år i Stepp. Vibeche har bred erfaring i dans, og har vært innom det meste; Jazz, House, Hip Hop, Stepp og samtidsdans. Vibeche underviser våre klasser for 60år+.

Siren

Siren

Info kommer!