Våre Pedagoger

Nina Henriksen

Nina Henriksen

Nina Henriksen startet Step In Dansestudio i 1997, og underviser i klassisk ballett og jazzdans ved siden av sine administrative oppgaver ved skolen.

Nina har tre års utdannelse fra Den Norske Balletthøyskole. I tillegg har hun vært elev ved Perry Dance Center i New York. Hun har undervist i ulike dansestiler siden 1985, og har i tillegg bred erfaring med dans både på og av scenen. Hun har medvirket som danser og statist i musikkvideoer og filmer, og i 1985 var hun med som danser i den første oppsetningen av musikalen Which Witch. Videre har hun vært ansvarlig for en rekke forestillinger og revy/show både når det gjelder produksjon og regi. I tillegg til jobben på Step In er Nina pedagog ved danselinjen på Langhaugen Videregående skole.

"Nina sine timer er proppet med teknikkprat, også her jobber man på detaljnivå."
Iselin G.

Iselin G.

Iselin har jobbet ved Step In Dansestudio siden 2004, og er i dag daglig leder ved skolen. Etter danselinjen ved Langhaugen videregående skole, utdannet Iselin seg til fysioterapeut, og hun har skrevet master om skadeforebygging for dansere. Iselin har undervist i Barnedans, Klassisk Ballett og Jazzdans.I dag jobber hun i hovedsak med administrasjon av skolen, og holder klasser i jazzdans for voksne og Styrke/Stretch.

"Iselin underviser med stor innlevelse og masse energi"
Adeline

Adeline

Adeline har jobbet ved Step In siden 2010 og underviser i jazzdans, klassisk ballett og moderne. Hun har også, sammen med Camilla R., ansvar for skolens talentgruppe i Klassisk Ballett og hun jobber som prosjektleder for skolens forestillinger og mentor i mentorprogrammet vårt.

Adeline startet sin utdannelse ved danselinjen på Langhaugen videregående skole. Etter dette gikk hun tre år på Bårdar Akademiets danselinje i Oslo. Hun har i tillegg tatt en mengde kurs på både Broadway Dance prosjektleder for skolens forestillinger og mentor i mentorprogrammet vårt. Center i New York og på Suzanne Dellal Center i Israel.

AAdeline har medvirket i en rekke store oppsetninger som Grease i Oslo Spektrum, Melodi Grand Prix 2010 og danseforestillingen Jazz on jazz på Edderkoppen Teater i Oslo. Hun var tidligere med i den bergenske hiphopdansegruppen Schang Dance Productions og opptrådde under deres forestilling Hip Hop Fairytale på Logen Teater. Hun var med i dansegruppen InMotion, som satte opp forestillingen "Lykkelig...?" våren 2011 med prosjektleder for skolens forestillinger og mentor i mentorprogrammet vårt. moderne samtidsdans.

Adeline har lang erfaring med undervisning men også fra regi og produksjonsarbeid.

"Adeline underviser med en smittende ro, og er en råtass på koreografi"
Camilla R.

Camilla R.

Camilla R. har undervist ved Step In siden 2011 og underviser i klassisk ballett, jazzdans og moderne. Hun har også, sammen med Adeline, ansvar for Talentgruppen i Klassisk Ballett og hun jobber som prosjektleder for skolens forestillinger og mentor i mentorprogrammet vårt.

Camilla begynte sin danseutdannelse på Langhaugen videregående skole hvor hun gikk tre år på danselinjen. Etterpå tok hun et ettårig forstudium i dans ved Spin Off i Oslo og deretter studerte hun videre ved Norges Dansehøyskole i Oslo hvor hun tok en bachelorgrad i dans og pedagogikk. Camilla har bred undervisningserfaring, og har også jobbet mye med regi og produksjon.

"Camilla utstråler en energi som alltid smitter over på elevene hennes"
Camilla A.

Camilla A.

Camilla A har jobbet ved Step In siden 2009 og underviser i jazzdans, house og hip hop. Hun har også ansvar for talentgruppen i Street, og fagansvarlig for skolens Hip Hop og House klasser.

Camilla er utdannet dansepedagog ved Danshøygskolan i Stockholm. Hun har også danseutdannelse fra Bårdar Akademiet i Bergen, Dansecenters YF streetlinje i Stockholm og Broadway Dancecenter i New York. Camilla har i tillegg utdannelse innen tilpasset opplæring og spesialpedagogikk for barn fra Høyskolen i Bergen, og jobber på ungdomsskole. Hun har reist mye og deltatt på ulike workshops og jams i blant annet USA, Sverige og Frankrike. Camilla er en veldig erfaren pedagog med mye erfaring fra streetstilenes mange grener.

"Camilla har enormt engasjement for Street faget, og yrket sitt som pedagog, noe som smitter over på alle ungdommene hun underviser"
Siren

Siren

Siren har jobbet på Step In siden 2009, og underviser i Klassisk Ballett og Barnedans.

Siren begynte sin danseutdannelse på Langhaugen videregående skole, hvor hun gikk tre år på danselinjen. Deretter studerte hun ett år på Bårdar Danseakademi i Bergen. Våren 2013 gikk hun ut fra Norges Dansehøyskole i Oslo hvor hun tok bachelorgrad i dans med pedagogikk.

Siren er en erfaren dansepedagog med bred erfaring fra undervisning i forskjellige stiler ved flere danseskoler.

"Siren har en faglig ro og masse erfaring noe som gjør elevene trygge og danseteknisk sterke"
Marie

Marie

Marie begynte å jobbe ved Step In i 2011, etter å ha danset ved skolen fra hun var 7 år gammel.

Marie har gått tre år på danselinjen ved Langhaugen videregående skole, og deretter studerte hun dans ved Spin Off i Oslo. Marie underviser i dag i Klassisk Ballett ved skolen. Hun er utdannet jurist, og jobber også i Tryg.

"Marie får alle elevene sine til å føle seg trygg i studio og underviser med masse erfaring fra Klassisk Ballett."
Iselin S.

Iselin S.

Iselin S. begynte å jobbe ved Step In i 2005, og hun underviser i jazzdans og barnedans hos oss.

Iselin har selv danset ved Step In siden 1999, og har gått danselinjen på Langhaugen vgs. Etter videregående har hun jobbet som danselærer ved flere danseskoler rundt om i landet, og også som entertainer i Spania. Iselin holder nå på med fagbrev i barne-og ungdomsarbeider.

"Iselin har klasser fulle av energi, og dansegleden hennes smitter"
Gisela

Gisela

Gisela har jobbet ved Step In siden 2015, og underviser i Stepp. Gisela begynte med steppdans som ungdom i Tyskland, og hun har vært innom det meste innen scenisk dans. Hun har danset stepp hos oss ved Step In i over 10 år.

Hun har deltatt på flere internasjonale steppdansfestivaler og henter ellers mye inspirasjon via internettbasert steppdans-undervisning fra USA. Hun er også aktiv amatør-musiker i ensembler, der hun utforsker det rytmiske i musikken for å bli en enda bedre steppdanser. Gisela jobber også som veterinær.

"Gisela har stort engasjement for Steppdans og underviser med masse musikalitet"
Kristin

Kristin

Info kommer...


Hanna

Hanna

Info kommer...


Nina Henriksen

Emma

Info kommer...