HØSTEN 2021

Vil du danse med oss HØSTEN 2021? Være med oss å danse i Grieghallen? Timeplan for høsten 2021 finner du HER Nå nærmer vi oss sommer, og påmelding til høstsemesteret! . . .

Les Mer

SOMMERSKOLE 2021

Også i år holdes det Sommerskole på Midtun. Det er nå fullt på noe, men fortsatt ledige plasser i uke 26 og 32! Ta kontakt med oss for påmelding!

Les Mer

Street Sessions Vol. 1

Workshops med Camilla A. og Stig Paa, på Step In Dansestudio avd. Midtun.GRATIS! – i samarbeid med Bergen Kommune og Fysak. OPPDATERING: Intro klassene er nå full. Ta kontakt med . . .

Les Mer

Siste Kursgang våren 2021

Med noen stopp og pauser underveis nærmer semesteret seg snart slutt. Opdaterte sluttdatoer for kursene er som følger: Datoene gjelder både barnekurs og voksenkurs! (Unntak jazz nivå 1 mandager på . . .

Les Mer

Vinterferie!

Vi holder stengt i uke 9, da det er vinterferie. Lørdagsklasser går som normalt i uke 8. God ferie!

Les Mer

Våren 2021

Forhåndspåmeldingen for elever som deltar på kurs høsten 2020 åpner på nettsiden 1.desember. Ny timeplan kan lastes ned HER Følg link på nettsiden under påmelding, og forhåndspåmelding. Link er sendt på . . .

Les Mer

Kontoret stengt!

Pga sykdom vil kontoret dessverre være stengt resten av uke 40 og 41. E-post besvares, så send gjerne en mail 🙂

Les Mer

HØST 2020

Endelig er vi tilbake, og vi åpner for PÅMELDING  ved skolen! Alle registrerte elever har fått e-post av oss med info, og dere kan klikke dere inn på “Påmelding” i . . .

Les Mer

Korona

I dag 12.03.2020 vedtar Bergen Kommune at alle skoler og barnehager skal stenge. Vi stenger derfor skolen, og kommer tilbake med mer info når vi kan åpne igjen! Vi håper . . .

Les Mer