PÅMELDING,høsten 2023

Påmelding for skolens elever er ÅPEN her på nettsiden. Du logger inn og melder på HER.

( Er du usikker på nivå? Hovedregel er minimum 2 semester på hvert nivå før man avanserer, og det er ikke anbefalt å øke alder og nivå samtidig. Spørs oss om du er usikker.)

Denne høsten jobber vi mot forestillingen “OSS” som settes opp i Grieghallen 13-14.januar 2024! Mer info kommer etter semesterstart.

NYE ELEVER?

Påmeldingen for nye elever åpner på 55981466 8.august 2023.

Du når oss da:

Mandager / Tirsdager / Torsdager / Fredager 09.00-15.00

Onsdager 18.00-21.00

NYHETER PÅ TIMEPLANEN: Se hele timeplanen her på nettsiden under fanen “Timeplan”

Grunntrening for dansere, med Adeline, blir satt opp tirsdager i Studio Loftet. I denne klassen vil Adeline fokusere på styrketrening og fleksibilitet rettet mot danseteknikk og det jobbes med spesifikke øvelser for å forbedre teknikk, styrke og utvikling i dans. Klassen er for ungdommer som ønsker å jobbe ekstra mot egen utvikling og krever at man er dedikert og villig til å legge ned “det lille ekstra”.

Åpen Trening med Vilde settes opp onsdager i Studio 3. Klassen er ment som ett supplement til Hip Hop/ House /Break klassene, og anbefalt elever 10-20 år som ønsker å utvikle seg videre i dansen. På denne timen håper vi å kunne samle mange av elevene våre i street stiler for å skape ett enda mer levende, inkluderende og samlet miljø. Fokuset vil være på freestyle øvelser og trening mot battles etc, men også på det sosiale, og samholdet, som Hip Hop kulturen fremmer. Vilde vil veilede underveis, men det læres ikke ut koreografi på denne timen. Ett semester koster kun 1000,- når det kombineres med vanlige klasser.