Om skolen

Step In Dansestudio ble etablert i 1997 av Nina Henriksen. Vi er i dag Bergens største danseskole, med elever fra hele Bergen Kommune, og totalt 5 egne studio.

Vi har dansestudio to steder i Bergen, ett studio i Fyllingsdalen og fire på Nesttun. Vi tilbyr dansekurs innenfor en rekke sjangre og stilarter – alt fra klassisk ballett til house og stepp.

Step In Dansestudio ønsker alle danseglade velkommen. Vi er kjent for vårt gode og trivelige miljø med dyktige og engasjerte pedagoger.

Vi har fokus på kvalitet, og er opptatt av at våre pedagoger skal ha dansepedagogisk utdanning. Andre som underviser ved skolen følger vårt interne mentorprogram, og flere klasser har også assistenter for å styrke undervisningen.

Dansegleden står sentralt hos oss. Men gjennom å fokusere på dansegleden søker vi også å utvikle elevenes danseteknikk og kvaliteter i forhold til hva som er karakteristisk for den type stil man danser. I en danseverden er både danseglede og teknisk dyktighet viktig.

Vi er et dansestudio med stor takhøyde. Vi ønsker å gi alle et dansetilbud. Derfor tilbyr vi dansekurs for alle aldere, både store og små, gutter og jenter, for nybegynnere til de med god danseerfaring. Hvis du er nysgjerrig på kursene våre og gjerne ikke har danset noe særlig fra før, så er det bare til å ta kontakt med oss på våre telefontider (Se Kontakt oss).

Annethvert år pleier Step In Dansestudio å sette opp en stor forestilling i Grieghallen. Fokuset ligger i å skape magiske øyeblikk – både for elevene, pedagogene og foresatte i salen. Forestillingene har vært stor suksess for alle parter og dette er noe elevene alltid ser frem til. De synes det er kjekt å vise seg frem på scenen i flotte dansekostymer med koreografier de har øvd på gjennom et helt semester. Forestillingene i Grieghallen er en tradisjon som Step In Dansestudio har tenkt å holde fast ved. I tillegg til våre produksjoner i Grieghallen holder vi også forestillinger i Fana Kulturhus, og har mindre julevisninger.