Info om påmelding

Her finner du generell info om påmelding til våre kurs, samt link til påmeldingskjema når dette er åpent.
Du kan klikke på linkene under for å hoppe direkte til aktuelt avsnitt.

PÅMELDING FOR NYE ELEVER VED SKOLEN

Så kjekt at du vil danse med oss!

Nye elever som ønsker å melde seg på kurs, kan melde seg på via telefon 55 98 14 66. Nye elever kan ikke melde seg på via vårt påmeldingsskjema på nettsiden. Dette fordi vi ønsker at man skal ta kontakt med oss slik at vi sikrer at eleven blir påmeldt riktig kurs i forhold til alder og nivå.

Se siste nytt om påmelding under “Siste nytt”. Der finner du infomasjon om hva som gjelder her og nå!

Ta gjerne kontakt med oss idag på epost for å komme på maillisten, så registrere vi dere og dere får tilsendt påmeldingsinfo! Vi gleder oss til å høre fra dere, og få dere på klasse hos oss!

PÅMELDING TIL NYTT SEMESTER FOR ELEVER VED SKOLEN

Elever som allerede går på Step In Dansestudio og som ønsker å forhåndspåmelde seg til neste semester, kan gjøre det her når vi har åpnet for dette. Du vil da kunne finne link under fanen “Påmelding” og videre “Forhåndpåmelding” på toppen av siden. Forhåndspåmeldingen er åpen kun i gitte tidsrom.

FRISTEN FOR FORHÅNDSPÅMELDING ER UTE, MEN PÅMELDING ER MULIG

Påmeldinger er fortsatt mulig etter at kursene har startet opp, men kun på kurs med ledig plass. Ta kontakt med kontoret vårt på Nesttun enten via e-post eller telefon.

PÅMELDING ER BINDENDE

NB! Påmelding til kursene er bindende. Har man meldt seg på og ikke møter opp, belastes det med et gebyr på 100 kroner. (se mer info under “Priser“)

HVA ER RIKTIG KURS FOR ELEVEN?

Det er viktig at eleven blir påmeldt rett kurs i forhold til alder og nivå. Det er 4 nivåer på kursene: nybegynner, nivå 1, nivå 2 og nivå 3. Er man usikker så ta kontakt med pedagogen eller skolen.

Ellers gjelder det noen hovedregler:
– Elevene må gå 2 nybegynnerkurs før de kan gå videre på nivå 1.
– Eleven bør gå minst 2-3 kurs på nivå 1 før nivå 2. Noen kurs har ett mellomledd som heter nivå 1-2 og som er ett oppsamlingskurs før nivå 2 (eventuelt nivå 2-3).
– Elever som har gått to kurs ved klassisk ballett 6-8 år kan gå over til 7-9 år.
– Elever ved jazzdans 8-10 år nivå 1 som er fylt 10 år og har gått minst to kurs, kan gå over til 10-12 år/10-14 år nivå 1.

Det er slik at jo høyere man kommer opp i nivå – desto flere kurs må man gå på dette nivået før man går over på et høyere nivå. For eksempel kan man gjerne gå 3-4 kurs på nivå 2, før man går videre på nivå 2-3, alt etter hvordan eleven utvikler seg. Det er derfor alltid lurt å ta en prat med pedagogen hvis du vurderer om du skal gå over til et høyere nivå.

DET MÅ VÆRE MINST SEKS ELEVER PÅMELDT PÅ ETT KURS

Det må være minst seks elever som er påmeldt på ett kurs for at kurset skal komme i gang.

NYSGJERRIG? KONTAKT OSS GJERNE!

Hvis du er nysgjerrig på kursene våre og gjerne ikke har danset noe særlig fra før, så er det bare til å ta kontakt med oss på våre telefontider (se Kontakt oss). Dans er for alle – uansett alder!